Woningaanbod Zuid: Kies de identiteit die bij jouw past!

Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan  woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een woning om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit.

Momenteel zijn de eerste zes identiteiten in verkoop: KrachtigEigenwijsVastberaden,  Robuust & Stoer.

Deelgebieden Defensie-eiland

Gebiedskaart Defensie-eiland
X
Krachtig

Krachtig

Op de kop van ZUID komt het meest KRACHTIGE gebouw van Defensie-eiland. Hier heb je straks de keuze uit 14 twee- tot en met vijf-kamer appartementen.

Krachtig wonen is mogelijk vanaf € 340.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Eigenwijs

Eigenwijs

Opvallen doen deze EIGENWIJZE kadewoningen zeker. Ze zijn maar liefst 10 meter breed, hebben een hele grote tuin en de hele voorgevel bestaat uit glas! Hier wordt het buiten écht binnen beleefd.

Eigenwijs wonen is mogelijk vanaf € 460.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Vastberaden

Vastberaden

Wonen in fraai, bijna Scandinavisch design. Het kan in de 7 VASTBERADEN woningen! Je hebt de keuze tussen twee watervilla’s of vijf rijwoningen.

Vastberaden wonen is mogelijk vanaf € 497.500 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Robuust

Robuust

Op zoek naar een woning die anders dan anders is? Dan ben je bij woningtype ROBUUST. op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning.

Robuust wonen is mogelijk vanaf € 450.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Stoer

Stoer

Wonen en-suite, past dat bij jou? De vier stoere woningen hebben op de begane grond extra verdiepingshoogte en door de hal in het midden van de woning te plaatsen, ontstaan er prachtige ruimtes.

Wonen met een stoer tintje is mogelijk vanaf € 535.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Puur

Puur

Een uniek en eigentijds gebouw, dat tegelijkertijd perfect past bij het industriële karakter van het eiland.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling

Totale woningaanbod

Filter woningtypes

Soort woning

Prijsklasse

Aantal kamers

ROBUUST.

Een gezin met twee kinderen, een grote vriendenkring en een goede baan. De kinderen gaan bijna naar de middelbare school, dus het idee om ooit weer de reuring van de stad op te zoeken is weer terug. Een woning met een goede werkplek in of aan huis, om zo dicht bij het gezin te zijn, maar eventueel o... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 450.000 – € 755.000
Woonoppervlak: 123 - 213 m²
Kamers: 4 - 6
Meer informatie »

EIGENWIJS.

Van een klein appartement verhuizen naar een eengezinswoning mét tuin, vlakbij de stad is een droom van veel jonge stellen. En vergeet niet de grote leefkeuken, uitzicht op het water en dan ook nog het liefst een nieuwbouwwijk waar al mensen met kinderen wonen. Zelf kun je niet wachten op zo'n... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 692.500
Woonoppervlak: 123 - 188 m²
Kamers: 4 - 6
Meer informatie »

KRACHTIG.

Kinderen de deur uit…en van de kleinkinderen alleen nog de lusten, dat klinkt als een mooi moment om uit het leven te halen wat er nog in zit. Een gelijkvloerse woning om de hoek van de stad, maar dichtbij een recreatiegebied om te fietsen en wandelen is een grote wens. En die kleinkinderen moeten... Verder lezen »

Eigenschappen

Appartement
€ 925.000
Woonoppervlak: 67 - 226 m²
Kamers: 2 - 5
Meer informatie »

VASTBERADEN.

Zelf drie kinderen in verschillende leeftijdscategorieën en samen een gezin van zes personen. Nou ja, om de week dan! Een drukte van jewelste, maar door de vlinders in je buik één groot genot. Een traditionele woning past niet bij dit nieuwe gezin; ruimte, vrijheid, creativiteit is belangrijk, ma... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning, Geschakeld
€ 507.500 – € 900.000
Woonoppervlak: 138 - 240 m²
Kamers: 4
Meer informatie »

STOER.

Van de buitenkant oog je nonchalant, koeltjes en een tikkeltje ruig, maar de echte jij heeft een hart van goud. Je omringt je graag met goede vrienden en familieleden en omgekeerd is dat net zo. Zij weten jou altijd te vinden, zowel buitenshuis als thuis. Jouw deur staat altijd open en iedereen ... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 535.000
Woonoppervlak: 155 m²
Kamers: 5
Meer informatie »

LEF xl.

Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning is extra breed waardoor er weer een hele andere dimen... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 582.500 – € 597.500
Woonoppervlak: 164 m²
Kamers: 5
Meer informatie »

PUUR.

Eerlijk en écht, dat ben jij. Vrienden en familieleden zijn niet voor niets dol op je. De hele club komt geregeld over de vloer bij jou. Jouw huis is dé plek om samen te komen, spelletjes te spelen en bij te kletsen met elkaar. En zodra iedereen weer weg is, kruip jij weer lekker op de bank met ee... Verder lezen »

Eigenschappen

Appartement, Penthouse
€ 475.000 – € 1.200.000
Woonoppervlak: 101 - 216 m²
Kamers: 3 - 5
Meer informatie »

LEF

Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning heeft een vierkante plattegrond waardoor er weer een ... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 495.500 – € 510.000
Woonoppervlak: 155 m²
Kamers: 3
Meer informatie »

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates