Hét slotstuk van Defensie Eiland Woerden

Na de plandelen Noord en Midden van Defensie-eiland, is Zuid hét slotstuk. En niet zo maar één: een bijzonder slotstuk met veel diversiteit in woningen. Zowel woningtypen als de stijl is erg gevarieerd, maar wel aansluitend.

Zuid bestaat uit 7 woningblokken, ontworpen door verschillende architectenbureaus. Zowel Noord als Midden hebben een karakteristieke industriële uitstraling, die kenmerkend is voor Defensie-eiland. Zuid zal een nog unieker plandeel zijn. Elk woningtype heeft een unieke uitstraling, een andere sfeer…. Een eigen identiteit! Eengezinswoningen, oude loodsen, appartementen, penthouses, boothuizen, herenhuizen, kadewoningen, ensuite-woningen … De eerste vier identiteiten zijn inmiddels in verkoop.

Klik op 1 van de gele markers in de kaart hieronder en zoek de identiteit die het beste bij jou past!

Op je gemak alle prijzen & situatie bekijken? Download deze documenten:

 

7 IDENTITEITEN Zuid

Deelgebiedenkaart
pin
X
Krachtig

Krachtig

Op de kop van ZUID komt het meest KRACHTIGE gebouw van Defensie-eiland. Hier heb je straks de keuze uit 14 twee- tot en met vijf-kamer appartementen.

Krachtig wonen is mogelijk vanaf € 340.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod
pin
X
Vastberaden

Vastberaden

Wonen in fraai, bijna Scandinavisch design. Het kan in de 7 VASTBERADEN woningen! Je hebt de keuze tussen twee watervilla’s of vijf rijwoningen.

Vastberaden wonen is mogelijk vanaf € 497.500 V.O.N.

Bekijk het aanbod
pin
X
Eigenwijs

Eigenwijs

Opvallen doen deze EIGENWIJZE kadewoningen zeker. Ze zijn maar liefst 10 meter breed, hebben een hele grote tuin en de hele voorgevel bestaat uit glas! Hier wordt het buiten écht binnen beleefd.

Eigenwijs wonen is mogelijk vanaf € 460.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod
pin
X
Robuust

Robuust

Op zoek naar een woning die anders dan anders is? Dan ben je bij woningtype ROBUUST. op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning.

Robuust wonen is mogelijk vanaf € 450.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates