Type ROBUUST., € 450.000 – € 755.000

Een gezin met twee kinderen, een grote vriendenkring en een goede baan. De kinderen gaan bijna naar de middelbare school, dus het idee om ooit weer de reuring van de stad op te zoeken is weer terug. Een woning met een goede werkplek in of aan huis, om zo dicht bij het gezin te zijn, maar eventueel ook klanten te ontvangen.

ROBUUST CONCREET
Als je ZUID. op komt rijden zie je gelijk aan je linkerhand een strakke straat met robuuste loodswoningen. Deze zijn ontworpen door Groosman Architecten, de gelijknamige architect van Midden. In deze eerste verkoopfase van ZUID. heb je keuze uit zes lichte eengezinswoningen, verdeeld over drie types. Het grove metselwerk met kaders in donker staal en de robuuste huisnummers naast de voordeuren refereren naar industriële loodsen.

Op zoek naar een woningplattegrond die anders dan anders is? Dan ben je bij woningtype ROBUUST. op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning met oppervlaktes variërend van circa 123 tot 213 m². Een van de hoekwoningen heeft de unieke mogelijkheid tot werk-/praktijkruimte aan huis. Het allerfijnste aan woningtype ROBUUST. is de ruime tuin met berging gelegen op het zuidoosten en een parkeerplaats in de parkeerkelder beschikbaar.

Meer weten over woningtype Robuust? Bekijk de downloads!

Eigenschappen

Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

kavelkaart Eengezinswoningen

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijzen van type ROBUUST.

Bouwnr. Status Woonopp. Kavelopp. Kamers Prijs Plattegrond
29 Te Koop 123 m² 87 m² 4 € 450.000 download
31 Te Koop 188 m² 175 m² 6 € 662.500 download
33 Te Koop 213 m² 155 m² 6 € 755.000 download

Beelden van type ROBUUST.

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates