Type KRACHTIG., € 925.000

Kinderen de deur uit…en van de kleinkinderen alleen nog de lusten, dat klinkt als een mooi moment om uit het leven te halen wat er nog in zit. Een gelijkvloerse woning om de hoek van de stad, maar dichtbij een recreatiegebied om te fietsen en wandelen is een grote wens. En die kleinkinderen moeten kunnen komen logeren.

KRACHTIG CONCREET
Op de kop van ZUID. komt het meest krachtige gebouw van Defensie-eiland ontworpen door Groosman Architecten, de gelijknamige architect van Midden. Hier heb je straks de keuze uit 14 appartementen, verdeeld over drie verschillende hoogtes. Met haar grid in het metselwerk ontstaat er een reliëf in de gevel, waardoor de strakke lijnen goed zichtbaar zijn. De gevel aan de waterzijde wordt als het ware omzoomd door een metalen constructie waardoor de buitenruimtes overdekt zijn.

Er zijn twee- tot en met vijf-kamer appartementen beschikbaar met een woonoppervlakte variërend van circa 67 tot 226 m². Kies bij KRACHTIG. voor een dakterras, tuin (bij appartementen op begane grond), balkon of serre; ieder appartement heeft haar eigen unieke buitenruimte mét uitzicht op het water. Alle appartementen beschikken over een ruime berging op de begane grond en een parkeerplaats in de parkeerkelder, die overigens rechtstreeks met de lift bereikbaar is. Extra stukje luxe bij de drie grootste appartementen: je stapt zo uit de lift in je eigen woning!

Meer weten over woningtype Krachtig? Bekijk de downloads!

Eigenschappen

Ik heb belangstelling

kavelkaart appartementen KRACHTIG.

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijzen van type KRACHTIG.

Bouwnr. Status Woonopp. Kamers Prijs Plattegrond
14 Te Koop 147 m² 4 € 925.000 download

Beelden van type KRACHTIG.

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates