De verkoop van de woningen op ZUID is in volle gang en we zijn nu zover om de volgende fase in verkoop te brengen. Er komen nog drie verschillende identiteiten (types) bij die we graag in delen aan je voorstellen.

STOER

Je weet wat je wilt en het leven lacht je toe. Beiden een leuke baan, veel vrienden en wellicht een kleintje op komst; samen kunnen jullie de wereld aan. Nu nog dat ene leuke huis. Graag een met een stoer randje, een plattegrond die voorziet in een gezellige woonkeuken en een fijne tuin. Een eigen huis, en plek onder de zon…

Als je ZUID. op komt rijden zie je gelijk een strakke straat met stoere woningen. Bijna aan het einde van de zogenaamde Industriestraat komen aan de rechterkant vier stoere woningen ontworpen door Braaksma & Roos. De bijzondere gevelopeningen is sterk geïnspireerd op de karakteristieke elementen van de industriële loodsen die naast deze woningen staan. Dit is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook de plattegrond is net even wat stoerder!

Zo heeft de begane grond extra verdiepingshoogte en komt er veel licht binnen door de grote puien naar de achtertuin. En door de hal in het midden van de woning te plaatsen, ontstaan er prachtige ruimtes. Zo kun je je woonkamer, -keuken heel goed scheiden. Je komt direct in je prachtige stoere woonkeuken of woonkamer binnen; aan jou de keus! Door deze indeling profiteer je optimaal van de lichtinval in alle kamers. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 155 m². Kies deze stoere woning met een prachtige tuin aan het het water!  

Over dit bericht

  • Geplaatst op 17 april 2018
  • Geplaatst door Blauwhoed Redacteur
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling