Eigenwijs interieur

Als stylist, designer, fotografe en blogger neemt Souraya Hassan (28) van Binti Home ons mee in de zeven identiteiten van ZUID. Hoe woon je Krachtig, Vastberaden of Eigenwijs? Door middel van moodboards, materialen, film en tekst deelt zij hoe je een identiteit tot leven brengt in jouw nieuwe interieur op Defensie Eiland!

Het woord ‘Eigenwijs’ doet denken aan een eigen wil, kleurrijk en onverwachts. Innovatieve materialen als kurk, kunststof maar ook het gebruik van wol. Doorvertaald naar een interieur wordt dit een modern, speels en vernieuwde inrichting. Maak een verrassende keuze in kleurencombinaties of materialen en creëer hierdoor een spannend contrast.

Een eigenwijs kleurenpalet bestaat uit een lichte basis van wit en grijstinten ingekleurd met geel, roze en blauw. Het is vooral belangrijk om balans in de basis te houden. Strakke witte muren afgewisseld met een knalkleur of lijnenspel in behang. Luxe materialen als marmer krijgen een speelse uitstraling door dit te combineren met roze of geel. Kurk als materiaal op de wand met daarop een collage aan foto’s maakt de woning levendig. Of verwerk dit materiaal juist in een accessoire waarbij je het niet verwacht. Speelse contrasten passen heel goed in deze stijl. De identiteit Eigenwijs sluit dan ook goed aan bij de nieuwe loodswoningen.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 7 november 2017
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling