Eengezinswoningen Zuid

Niet zomaar een woning!

Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een eengezinswoning om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit.

Op zoek naar een huis met een tuin én dicht bij de binnenstad? Dan zit je hier op het eiland helemaal goed. ZUID onderscheidt een vijftal type eengezinswoningen. Allemaal zijn ze anders en hebben geen van alle een standaard plattegrond. Kies voor breed wonen, en-suite wonen of wellicht voor een meer vierkante woning. Geen type is hetzelfde. Kijk snel welke plattegrond er bij welke identiteit, en dus bij jou, past!

kavelkaart Eengezinswoningen

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Totale woningaanbod

Filter woningtypes

Soort woning

Prijsklasse

Aantal kamers

ROBUUST.

Een gezin met twee kinderen, een grote vriendenkring en een goede baan. De kinderen gaan bijna naar de middelbare school, dus het idee om ooit weer de reuring van de stad op te zoeken is weer terug. Een woning met een goede werkplek in of aan huis, om zo dicht bij het gezin te zijn, maar eventueel o... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 450.000 – € 755.000
Woonoppervlak: 123 - 213 m²
Kamers: 4 - 6
Meer informatie »

EIGENWIJS.

Van een klein appartement verhuizen naar een eengezinswoning mét tuin, vlakbij de stad is een droom van veel jonge stellen. En vergeet niet de grote leefkeuken, uitzicht op het water en dan ook nog het liefst een nieuwbouwwijk waar al mensen met kinderen wonen. Zelf kun je niet wachten op zo'n... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 692.500
Woonoppervlak: 123 - 188 m²
Kamers: 4 - 6
Meer informatie »

VASTBERADEN.

Zelf drie kinderen in verschillende leeftijdscategorieën en samen een gezin van zes personen. Nou ja, om de week dan! Een drukte van jewelste, maar door de vlinders in je buik één groot genot. Een traditionele woning past niet bij dit nieuwe gezin; ruimte, vrijheid, creativiteit is belangrijk, ma... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning, Geschakeld
€ 507.500 – € 900.000
Woonoppervlak: 138 - 240 m²
Kamers: 4
Meer informatie »

STOER.

Van de buitenkant oog je nonchalant, koeltjes en een tikkeltje ruig, maar de echte jij heeft een hart van goud. Je omringt je graag met goede vrienden en familieleden en omgekeerd is dat net zo. Zij weten jou altijd te vinden, zowel buitenshuis als thuis. Jouw deur staat altijd open en iedereen ... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 535.000
Woonoppervlak: 155 m²
Kamers: 5
Meer informatie »

LEF xl.

Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning is extra breed waardoor er weer een hele andere dimen... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 582.500 – € 597.500
Woonoppervlak: 164 m²
Kamers: 5
Meer informatie »

LEF

Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning heeft een vierkante plattegrond waardoor er weer een ... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 495.500 – € 510.000
Woonoppervlak: 155 m²
Kamers: 3
Meer informatie »

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates