Woningaanbod Zuid

Niet zomaar een woning!

Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een eengezinswoning of appartement om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit.

Op zoek naar een nieuwe woning én dicht bij de binnenstad? Dan zit je hier op het eiland helemaal goed. De bouw is inmiddels ver gevorderd en de oplevering staat in 2020 gepland!

kavelkaart ZUID

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Klik om naar pagina Type PUUR. te gaan.. Klik om naar de website van Het Raamwerk te gaan

Totale woningaanbod

Filter woningtypes

Soort woning

Prijsklasse

Aantal kamers

ROBUUST.

Op zoek naar een woningplattegrond die anders dan anders is? Dan ben je bij woningtype ROBUUST. op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning met oppervlaktes variërend van circa 123 tot 213 m². Een van de hoekwoningen heeft de unieke mogelijkheid tot we... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
Uitverkocht
Woonoppervlak: 123 - 213 m²
Kamers: 4 - 6
Meer informatie »

EIGENWIJS.

Aan de waterkant op ZUID. komen zes opvallend ontworpen kadewoningen. Ze zijn maar liefst 10 meter breed, hebben hierdoor een hele grote tuin en de hele voorgevel bestaat uit glas! Hier wordt het buiten écht binnen beleefd. En met zijn unieke plattegrond, steel jij zeker de show. 's Ochtends sc... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
Uitverkocht
Woonoppervlak: 123 - 188 m²
Kamers: 4 - 6
Meer informatie »

VASTBERADEN.

Op het zuidelijkste deel van het eiland komen straks zeven zogenaamde 'bootwoningen'. De gevels van deze woningen bestaan uit een vastberaden combinatie van de materialen zink(look) en hout. Dit zorgt voor een fraai, bijna Scandinavisch, design. Twee van deze bootwoningen zijn zeer uitgespro... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning, Geschakeld
Uitverkocht
Woonoppervlak: 138 - 240 m²
Kamers: 4
Meer informatie »

STOER.

Als je ZUID. op komt rijden zie je gelijk een strakke straat met stoere woningen. Bijna aan het einde van de zogenaamde Industriestraat komen aan de rechterkant vier stoere woningen. De bijzondere gevelopeningen is sterk geïnspireerd op de karakteristieke elementen van de industriële loodsen die n... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
Uitverkocht
Woonoppervlak: 155 m²
Kamers: 5
Meer informatie »

LEF xl.

Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning is extra breed waardoor er weer een hele andere dimen... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
Uitverkocht
Woonoppervlak: 164 m²
Kamers: 5
Meer informatie »

LEF

Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning heeft een vierkante plattegrond waardoor er weer een ... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
Uitverkocht
Woonoppervlak: 155 m²
Kamers: 3
Meer informatie »