Bewust nieuwbouw kiezen

Wie nieuwbouw koopt, profiteert van alles wat een nieuwbouwhuis te bieden heeft. Wat dacht je van het comfort en de energiezuinigheid? Nieuwbouwwoningen worden volgens de laatste regels en technieken gebouwd en dat merk je in de stookkosten. Ook heb je de komende jaren geen omkijken naar het onderhoud. En als nieuwe bewoner kun je natuurlijk alles helemaal naar jouw smaak en idee inrichten. Een andere indeling of uitbreiding wordt eenvoudig meegenomen tijdens de bouw.

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

Bij de bouw van Defensieeiland maken we uitsluitend gebruik van duurzame, milieuvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo worden op het dak pv-zonnepanelen geplaatst die zorgen voor de levering van energie voor de Kasteel- en Kadewoningen en de algemene ruimtes van de appartementen. Bovendien beschikken de woningen over een een slimme thermosstaat en vloerverwarming. De appartementen en penthouses hebben volledige vloerverwarming. De Kade- en Kasteelwoningen hebben vloerverwarming in de woonkamer en radiatoren in de slaapkamers. Dit is wel zo makkelijk en comfortabel is. De wanden en vloeren zijn bijzonder goed geïsoleerd, ramen en deuren zijn voorzien van HR++ glas en de ventilatie in de woning wordt geregeld door een energiebesparend, mechanisch ventilatiesysteem. Verder zijn er watersparende douchekoppen en kranen én hebben de toiletten een spoelonderbreking.

GEEN ZORGEN

Een ander groot voordeel van nieuwbouw kopen op Defensie-eiland is dat de woningen gebouwd worden onder de garantie van het SWK. Dit is een onafhankelijk instituut dat je de zekerheid biedt voor de voltooiing van de bouw, mocht de bouwer in financiële problemen raken. Ook biedt het SWK standaard vele garanties op uw nieuwbouwwoning. Zo ben je als koper optimaal verzekerd bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

Meer weten of nieuwbouw kopen? Kijk op www.bewustnieuwbouw.nl

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates