Woningaanbod Zuid: Kies de identiteit die bij jouw past!

Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan  woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een woning om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit.

Deelgebieden Defensie-eiland

Gebiedskaart Defensie-eiland
X
Eigenwijs

Eigenwijs

Opvallen doen deze EIGENWIJZE kadewoningen zeker. Ze zijn maar liefst 10 meter breed, hebben een hele grote tuin en de hele voorgevel bestaat uit glas! Hier wordt het buiten écht binnen beleefd.

Eigenwijs wonen is mogelijk vanaf € 460.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Vastberaden

Vastberaden

Wonen in fraai, bijna Scandinavisch design. Het kan in de 7 VASTBERADEN woningen! Je hebt de keuze tussen twee watervilla’s of vijf rijwoningen.

Vastberaden wonen is mogelijk vanaf € 497.500 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Robuust

Robuust

Op zoek naar een woning die anders dan anders is? Dan ben je bij woningtype ROBUUST. op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning.

Robuust wonen is mogelijk vanaf € 450.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Het Raamwerk

Het Raamwerk

Wonen in een monument, waarvan alleen de gevel een gegeven is. De oude en monumentale gebouwen die al jaren de aandacht trekken, worden beschikbaar gesteld om in te wonen.

Wonen in een monument kan vanaf €345.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod
X
Puur

Puur

Een uniek en eigentijds gebouw, dat tegelijkertijd perfect past bij het industriële karakter van het eiland.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling

Totale woningaanbod

Filter woningtypes

Soort woning

Prijsklasse

Aantal kamers

ROBUUST.

Op zoek naar een woningplattegrond die anders dan anders is? Dan ben je bij woningtype ROBUUST. op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning met oppervlaktes variërend van circa 123 tot 213 m². Een van de hoekwoningen heeft de unieke mogelijkheid tot we... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 699.500
Woonoppervlak: 123 - 213 m²
Kamers: 4 - 6
Meer informatie »

PUUR.

Naast het authentieke pand De Wasserij komt een prachtig puur en compact appartementengebouw te staan. Een uniek en eigentijds gebouw, dat tegelijkertijd perfect past bij het industriële karakter van het eiland. De architectuur is geïnspireerd op de fabrieksgebouwen, zoals deze begin 20e eeuw wer... Verder lezen »

Eigenschappen

Appartement, Penthouse
€ 737.500
Woonoppervlak: 101 - 216 m²
Kamers: 3 - 5
Meer informatie »

LEF

Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning heeft een vierkante plattegrond waardoor er weer een ... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 495.500
Woonoppervlak: 155 m²
Kamers: 3
Meer informatie »

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates