Woningaanbod Zuid: Kies de identiteit die bij jouw past!

Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan  woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een woning om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit.

Deelgebieden Defensie-eiland

Gebiedskaart Defensie-eiland
X
Krachtig

Krachtig

Op de kop van ZUID komt het meest KRACHTIGE gebouw van Defensie-eiland. Hier heb je straks de keuze uit 14 twee- tot en met vijf-kamer appartementen.

Krachtig wonen is mogelijk vanaf € 340.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Eigenwijs

Eigenwijs

Opvallen doen deze EIGENWIJZE kadewoningen zeker. Ze zijn maar liefst 10 meter breed, hebben een hele grote tuin en de hele voorgevel bestaat uit glas! Hier wordt het buiten écht binnen beleefd.

Eigenwijs wonen is mogelijk vanaf € 460.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Vastberaden

Vastberaden

Wonen in fraai, bijna Scandinavisch design. Het kan in de 7 VASTBERADEN woningen! Je hebt de keuze tussen twee watervilla’s of vijf rijwoningen.

Vastberaden wonen is mogelijk vanaf € 497.500 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Robuust

Robuust

Op zoek naar een woning die anders dan anders is? Dan ben je bij woningtype ROBUUST. op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning.

Robuust wonen is mogelijk vanaf € 450.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Het Raamwerk

Het Raamwerk

Wonen in een monument, waarvan alleen de gevel een gegeven is. De oude en monumentale gebouwen die al jaren de aandacht trekken, worden beschikbaar gesteld om in te wonen.

Wonen in een monument kan vanaf €345.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod
X
Stoer

Stoer

Wonen en-suite, past dat bij jou? De vier stoere woningen hebben op de begane grond extra verdiepingshoogte en door de hal in het midden van de woning te plaatsen, ontstaan er prachtige ruimtes.

Wonen met een stoer tintje is mogelijk vanaf € 535.000 V.O.N.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling
X
Puur

Puur

Een uniek en eigentijds gebouw, dat tegelijkertijd perfect past bij het industriële karakter van het eiland.

Bekijk het aanbod Ik heb belangstelling

Totale woningaanbod

Filter woningtypes

Soort woning

Prijsklasse

Aantal kamers

ROBUUST.

Op zoek naar een woningplattegrond die anders dan anders is? Dan ben je bij woningtype ROBUUST. op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning met oppervlaktes variërend van circa 123 tot 213 m². Een van de hoekwoningen heeft de unieke mogelijkheid tot we... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 440.000 – € 742.500
Woonoppervlak: 123 - 213 m²
Kamers: 4 - 6
Meer informatie »

EIGENWIJS.

Aan de waterkant op ZUID. komen zes opvallend ontworpen kadewoningen. Ze zijn maar liefst 10 meter breed, hebben hierdoor een hele grote tuin en de hele voorgevel bestaat uit glas! Hier wordt het buiten écht binnen beleefd. En met zijn unieke plattegrond, steel jij zeker de show. 's Ochtends sc... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 679.500
Woonoppervlak: 123 - 188 m²
Kamers: 4 - 6
Meer informatie »

VASTBERADEN.

Op het zuidelijkste deel van het eiland komen straks zeven zogenaamde 'bootwoningen'. De gevels van deze woningen bestaan uit een vastberaden combinatie van de materialen zink(look) en hout. Dit zorgt voor een fraai, bijna Scandinavisch, design. Twee van deze bootwoningen zijn zeer uitgespro... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning, Geschakeld
€ 499.500 – € 880.000
Woonoppervlak: 138 - 240 m²
Kamers: 4
Meer informatie »

STOER.

Als je ZUID. op komt rijden zie je gelijk een strakke straat met stoere woningen. Bijna aan het einde van de zogenaamde Industriestraat komen aan de rechterkant vier stoere woningen. De bijzondere gevelopeningen is sterk geïnspireerd op de karakteristieke elementen van de industriële loodsen die n... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 535.000
Woonoppervlak: 155 m²
Kamers: 5
Meer informatie »

LEF xl.

Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning is extra breed waardoor er weer een hele andere dimen... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 582.500
Woonoppervlak: 164 m²
Kamers: 5
Meer informatie »

PUUR.

Naast het authentieke pand De Wasserij komt een prachtig puur en compact appartementengebouw te staan. Een uniek en eigentijds gebouw, dat tegelijkertijd perfect past bij het industriële karakter van het eiland. De architectuur is geïnspireerd op de fabrieksgebouwen, zoals deze begin 20e eeuw wer... Verder lezen »

Eigenschappen

Appartement, Penthouse
€ 695.000 – € 1.200.000
Woonoppervlak: 101 - 216 m²
Kamers: 3 - 5
Meer informatie »

LEF

Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning heeft een vierkante plattegrond waardoor er weer een ... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
€ 495.500 – € 510.000
Woonoppervlak: 155 m²
Kamers: 3
Meer informatie »

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates