Inschrijven & toewijzen ZUID.

LET OP: MOMENTEEL IS DE INSCHRIJVING VOOR ZUID GELOSTEN. OP VRIJDAG 12 JANUARI WORDEN DE WONINGEN TOEGEWEZEN. MOCHTEN ER HIERNA WONINGEN BESCHIKBAAR ZIJN, DAN WORDT DE INSCHRIJVING HEROPEND.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Vanaf donderdag 7 december (rond ca. 15:00 uur) kun je je inschrijven voor de eerste 33 woningen van Defensie-eiland ZUID fase 1 (vier identiteiten).

Informatie & Inschrijven

Sta je ingeschreven voor de nieuwsbrief van ZUID? Dan ontvang je zodra het inschrijfproces geopend is een unieke inschrijf-link per e-mail. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan kan dit onderaan deze pagina.

Op de aanbodpagina vind je vanaf dat moment de kavelkaart met daarop de eerste vier identiteiten. Kies jouw identiteit, dan volgt de aanbodpagina met hierop de desbetreffende bouwnummers. Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende verkoopinformatie inzien. Heb je je favoriete bouwnummer(s) gekozen en wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Dan kun je het inschrijfproces starten.

De inschrijftermijn eindigt op zondag 7 januari om 20:00 uur. Voor de toewijzing van de woningen kijken we niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust de tijd om alle informatie te bekijken, voordat je een keuze voor een woning maakt.

Toewijzingsprocedure

Nadat de inschrijving is gesloten, sorteren wij alle inschrijvingen. Allereerst sorteren alle inschrijvingen op 1e voorkeur, zodat we per woning zien hoeveel inschrijvingen we hebben. Wij checken dan vervolgens de financiële gegevens en wijzen op basis daarvan de woningen toe. Het is dus van belang dat je je inschrijfformulier volledig invult. Blijven er meerdere kandidaten over per bouwnummer? Dan wijzen wij deze toe. Dit proces herhaalt zich als er een kandidaat afvalt.

Op vrijdag 12 januari hoor je per e-mail of we je een woning hebben kunnen toewijzen. Hierna neemt één van de betrokken makelaars contact met je op, om een eerste gesprek in te plannen. Indien we je geen woning hebben kunnen toewijzen, ontvang je op deze dag een e-mail dat je aanwezen staat als reservekandidaat.

Verkoopgesprekken

Op het moment dat je hoort dat je een woning toegewezen hebt gekregen, wordt direct een eerste gesprek ingepland. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met je door en samen werpen jullie een eerste blik op de (concept)contractstukken.

Ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast? Dan wordt er een tweede gesprek gepland, waarbij je een map ontvangt met de verkoopinformatie, bestaande uit verkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst. Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

Tekenafspraken

Na dit tweede gesprek volgt dan ook binnen een periode van maximaal drie weken de tekenafspraak. Het is goed om te weten dat je na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen.

We wensen je veel plezier & succes met het kiezen van jouw ideale huis in ZUID!

MEER WETEN OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS OP ZUID?

Lees de procedure aankoop Defensie-eiland ZUID. fase 1

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates