Defensie-eiland is een van de meest
bijzondere plekken in Woerden

Een eiland in de stad waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen. Grijp je kans in Midden en kies voor een van de Kadewoningen, Kasteelwoningen, appartementen of penthouses.

UITGESPROKEN & HERKENBAAR

Defensie-eiland herbergt veel kwaliteiten die door duurzaam ontwikkelen behouden blijven en zelfs versterkt worden. Zo gaan we spaarzaam om met materialen en tonen we respect voor een stukje historie door daar waar mogelijk bestaande gebouwen te renoveren en te hergebruiken. Ook de openbare inrichting van het plan refereert aan het verleden. Verder krijgen fietsers en wandelaars een hoofdrol, wordt er zo veel mogelijk uit het zicht geparkeerd en afval ondergronds ingezameld.

Op Defensie-eiland zijn we begonnen met bouwen in Noord. Kom naar het eiland en laat je verrassen door de mooie mix van stoere, industriƫle stadswoningen aan de oostoever en prachtige, statige herenhuizen aan de westoever. Daarnaast hebben we twee bijzondere woontorens gebouwd die naadloos aansluiten op de sfeer van het eiland. Het resultaat mag er zijn! Nu is Midden aan de beurt. Het volgende plan met minstens zoveel kwaliteit.

Natuurlijk zal het industriƫle karakter altijd voelbaar blijven, maar op het eiland heerst straks vooral rust. Alsof het er altijd is geweest. Hier woon je heerlijk ontspannen in het centrum van Woerden.

Beelden van Defensie-eiland

Het woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates