Appartementen De Wasserij

Drie appartementen met ieder een uniek uitzicht

De Wasserij is met de schoorsteen een markant element op Defensie Eiland. Bij de start van de herontwikkeling van Defensie Eiland is de ambitie geformuleerd om dit gemeentelijk monument, ontworpen door majoor-ingenieur der genie Van Wely, te behouden en een nieuwe functie te geven, die ertoe bijdraagt dat dit een levendige ontmoetingsplek op het eiland wordt. Daarom wordt dit jaar gestart met de ‘vernieuwbouwing’ van dit statige pand. De begane grond wordt een gezellige plek waar je van ’s morgens tot ’s avonds terecht kunt voor een drankje, hapje en maaltijd. Vaak in combinatie met cultuur (podium- en expositiemogelijkheden).

Op de verdieping worden drie unieke appartementen gerealiseerd. Elk appartement met zijn eigen karakter en toegang tot een riante private binnentuin (dakterras). Zicht op de singel, de fraaie Sint-Bonaventurakerk of toch liever het levendige plein met het uitzicht op Kasteel Woerden als horizon… De drie appartementen hebben alleen een uniek uitzicht.

Deze appartementen hebben straks alles wat nieuwbouw ook heeft. Ze worden volgens de laatste regels en technieken gebouwd en dat merk je in de stookkosten. Ook heb je de komende jaren geen omkijken naar onderhoud én als nieuwe bewoner kun je natuurlijk alles helemaal naar jouw smaak en idee inrichten. Is de oppervlakte van de woonkeuken belangrijker dan het aantal slaapkamers, liever een extra badkamer of een compleet industrieel ingerichte loft met zo min mogelijk muren? Binnen de kader van dit zeer karakteristieke pand heb je de mogelijkheid om samen met TOBA Architecten zelf je eigen droomappartement geheel naar eigen wens samen stellen.

Een basisindeling met vier kamers is te realiseren voor een indicatieve prijs vanaf circa € 500.000,- V.O.N.

Highlights appartementen De Wasserij:

• monumentaal, robuust en industrieel karakter
• riante 4 kamerappartementen, oppervlakte circa 123m² – 139m² GBO
• grote vrije hoogte van ruim 4m.
• ruim dakterras circa 34m² – 42m² bereikbaar via vaste trap
• compleet afgewerkte badkamer en toilet
• keuken nog vrij te kiezen door koper (excl.)
• parkeerplaats dient verplicht gekocht te worden (excl.)

Interesse in één van deze appartementen? Neem dan contact op met de onderstaande makelaarskantoren:

Gevaert Makelaars
T: 0348-417200
E: info@gevaertwonen.nl

De Keizer
T: 030-6031300
E: nieuwbouw@dekeizer.nl

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates